Verhuur van topklasse fotoapparatuur

Ervaringen

Ervaringen van klanten met Pixto-F

Totaal score uit 601 waarderingen 9.8
Algehele waardering

Dhr. Bartels


voor de allereerste keer een objektief gehuurd en alles na tevredenheid gebruikt en afgehandeld.

01-11-2017 22:02

Dhr. Etienne Brants


Zeer professionele en waar nodig persoonlijke benadering. Automat werkt prima. Aanrader.

30-10-2017 11:49

Mevr. Greuter


Mascha Greuter Fotografie

Precies zoals verwacht, goede apparatuur, goede service. Tot een volgende keer.

30-10-2017 11:27

Dhr. Walter de Groot


Super service altijd bereikbaar als nodig. Heel fijn binnenkort weer op de planning

19-10-2017 14:39

Dhr. Dmitri Sribnyi


great service, thanks!

16-10-2017 16:21

Mevr. Monique Swinkels


Zeer tevreden over de service, werkt optimaal om via Rentomat je spullen op te halen/retourneren.

11-10-2017 21:52

Mevr. Astrid Zuidema


Astrid Zuidema Fotografie

Even wennen om binnen te komen via een telefoon maar het lukte toch uiteindelijk (na wat heen en weer sms-en) Eenmaal binnen was het goed te doen. Lokatie Amsterdam is wel heel druk qua parkeren dus moest wat rondjes rijden.
Email contact van tevoren was prima en snel.

11-10-2017 14:44

Mevr. Marijke Fast


Fijne en makkelijke manier om apparatuur te huren.Alleen werkte het ophalen niet helemaal goed. De telefoon brak niet meteen af. Vervolgens had ik 3 codes ipv 1 . Allemaal werkten ze niet . Opnieuw gebeld, deze keer ging het wel goed.Bij het weggaan: er was geen groene knop!
Deur bleek gewoon te openen Bij het terugbrengen was er bij de kluis nog een foutmelding maar die kan ik me niet goed herinneren. Groetjes! M.Fast

11-10-2017 13:03

Dhr. Irwan Notosoetarso


Fotono Photography

11-10-2017 11:57

Dhr. Robert-Jan Meijvogel


Betaalbare optie voor het huren van een camera voor een shoot of om te proberen. Goede contacten via mail. Er wordt meegedacht om tot een oplossing te komen. Absoluut een aanrader.

04-10-2017 23:38

Mevr. Angelique Huynen-Coumans


Coumans Fotografie

Dit was mijn eerste keer dat ik gebruik maakte van deze service. Goede begeleiding en heel fijn dat deze service er is.

02-10-2017 19:40

Mevr. Sacha Barnard


Sacha Barnard Fotografie

Ik heb goede ervaringen met Pixto
Voldoende keuze in apparatuur, heldere voorwaarden en snel terug storten van de borgsom

02-10-2017 12:33

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt pixto-f.eu gebruik van cookies. Ik ga akkoord