Verhuur van topklasse fotoapparatuur

Ervaringen

Ervaringen van klanten met Pixto-F

Totaal score uit 679 waarderingen 9.8
Algehele waardering

Dhr. Ernst van Deursen


Ernst van Deursen Fotoreportages

Top service. Alles volledig naar wens en afspraak, goede communicatie, en borg ook vlot terug gekregen. Highly recommended.

02-11-2018 19:22

Dhr. Ype Smid


Ik heb soms moeite met het openen van de toegangsdeur in Voorburg. De instructies geven aan te duwen na de toon, maar kort aantrekken en daarna duwen zorgt ervoor dat de deur wel opent.

24-10-2018 14:26

Mevr. Mariette van Tuyl


Zoetrecepten

24-10-2018 13:05

Mevr. Annet van Esch


24-10-2018 12:03

Mevr. Diane Van Veen


Hele goede service van Pixto-F. Ik wilde een Canon 100-400 lens uitproberen voor ik hem zou kopen. Ik heb er 4 dagen fijn mee kunnen spelen voor een nette prijs. Ik heb hem 1 dag van tevoren gereserveerd en alles werd supernetjes en snel afgehandeld. De Rentomat werkt ook perfect. Ik beveel Pixto-F zeker aan

17-10-2018 14:38

Dhr. Jan Hiemstra


Localink

Duidelijke communicatie, goed op de hoogte gehouden van bezorg- en ophaalmomenten. En de gehuurde apparatuur was van topkwaliteit en in uitstekende conditie.

15-10-2018 14:12

Dhr. Pieter Donkers


Af gezien van mijn fout, wissen van mijn sms jes zodat ik bij het terug brengen iets meer tijd kwijt was . (volgende keer vertellen dat de gegevens die je krijgt bij begin halen ook bij terug brengen actief blijven) Verder was alles goed bedankt M.VR. GR. P. Donkers

13-10-2018 11:36

Dhr. Thijs ter Hart


ter Hart fotografie

Werkt perfect! Huur al een paar jaar zo nu en dan wat aperatuur en tot op heden is het altijd soepel verlopen!
Dank daarvoor!
Gr Thijs

12-10-2018 23:53

Mevr. Bjarland


Sara Bjarland

De apparatuur was wel in orde (hiervoor wel 4 sterren), maar er zat geen gegeugenkaart bij de camera (ben ik gewend van andere bedrijven) dus ik moest weer naar huis om deze op te halen. Dit zou wel duidelijker kunnen worden aangegeven o de website! Verder was het mijn eerste ervaring met de Rentomat en ik vond het een beetje stressvol omdat je maar beperkt tijd hebt en er geen mogelijkheid is om vragen te stellen en nog iets bij te huren zoals een kaart. Ik spreek toch liever een mens!

12-10-2018 12:25

Dhr. Remko Kool


Prima, snel, handig... zeker als later ook de borg niet meer betaald hoeft te worden.

11-10-2018 12:04

Dhr. Laurens van der Pool


Laurens van der Pool

Groot gemak en ideaal voor die paar momenten per jaar dat je beter materiaal nodig hebt om te schieten. Kwaliteit van de spullen was goed en precies wat ik die dag nodig had. Het gemak van online reserveren wanneer het je uitkomt, ideaal! Ik vond de prijs voor een dag heel redelijk.

09-10-2018 08:31

Dhr. Willekes


Prima service, ideaal systeem met de kluisjes. Goede openingstijden.

Goede snelle communicatie. Duidelijk instructies.

Ga zeker weer gebuik maken van deze mogelijkheid.

08-10-2018 19:10

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt pixto-f.eu gebruik van cookies. Ik ga akkoord