Verhuur van topklasse fotoapparatuur

Ervaringen

Ervaringen van klanten met Pixto-F

Totaal score uit 615 waarderingen 9.8
Algehele waardering

Dhr. Ralph Jaspers


Goede service en nette producten

14-02-2018 23:23

Dhr. Robin Agterberg


Het gehele proces om een lens te lenen verliep vlekkeloos. Het Rentomat-systeem werkte prima.

14-02-2018 19:02

Dhr. David Stegenga


David stegenga Fotografie

Beste,

Wat een geweldig systeem, er zijn weinig plekken in de regio van amsterdam waar je zo flexibel materiaal kunt huren. Goed geregeld en ging zoals aangegeven.

Enige kanttekening die ik kan plaatsen is dat een mailtje ter bevestiging dat de lens retour is en iets meer info over retour borg zou fijn zijn. Maar ik vermoed dat jullie niet dagelijks de lenzen ophalen dus daar zit wat vertraging in want 2 dagen later had ik de huur retour en was alles geregeld.

Bedankt voor de service en tot volgende keer.

23-01-2018 21:04

Dhr. Broer van den Boom


Broer van den boom Foptografie

Ik ben zeer content met snelle hulp die me op de laatste dag van 2017 werd geboden door Pixto dit omdat mijn cameralens het oudjaarsdag had begeven en iedereen nog aan de champagne en oliebollen zat werd ik gewoon geholpen zodat ik de volgende dag m'n werk in het buitenland zonder problemen kon voorzetten, nogmaals super dank voor deze service!

23-01-2018 16:31

Dhr. Hans De Vries


Get in the Picture

Rentomat werkt super, jullie service ook! :)

23-12-2017 11:17

Mevr. Sandra Joosten


Beeld in Kaart

Snelle service, zelfs 'last minute'!
Het kluisjes-systeem werkt optimaal!
Erg tevreden!

17-12-2017 17:18

Mevr. Brenda Windhorst


Interieur-Lab

Prima service. goede body en super lens waardoor we prachtige foto's hebben kunnen maken!

07-12-2017 08:47

Dhr. Ektor Tsolodimos


Marketing Lynx

Heel tevreden over de dienstverlening. Flexibel ook.

06-12-2017 19:38

Mevr. Neslihan Suzer


De medewerker(s) aan de telefoon klonken niet vriendelijk/behulpzaam. Voor de rest was mijn ervaring met pixto wel positief.

03-12-2017 23:44

Mevr. Monique Regts


Prima service!
Ik had een bruiloft die verdeeld over twee dagen werd gevierd. Hierdoor moest ik twee dagen huren.
Door de afhaalservice bleef de huurprijs
acceptabel en kon ik twee keer 24 uur huren. Super! Ook de communicatie omtrent het binnenkomen van het pand was prima voor elkaar. De volgende keer kom ik zeker weer bij Pixto F terug!

03-12-2017 12:33

Mevr. Karin Valkhof


Karin Valkhof Fotografie

Ik vind het een fantastische service, met het automatische systeem. Ik kan het voor mij op een geschikt tijdstip halen en brengen, handig met kleine kinderen!

02-12-2017 20:07

Mevr. Leenders


Curious Collections

Goed, makkelijk en snel!

01-12-2017 20:40

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt pixto-f.eu gebruik van cookies. Ik ga akkoord