Verhuur van topklasse fotoapparatuur

Ervaringen

Ervaringen van klanten met Pixto-F

Totaal score uit 651 waarderingen 9.8
Algehele waardering

Dhr. Mark Arends


Mark Arends Photography

Goed snel en bereikbaar.

Het afhalen op de locatie in Eindhoven werkt goed, maar het kan wat duidelijker qua emails.

11-07-2018 12:05

Dhr. Hank Kooijmans


Hank4photos

Werkt perfect. Top geregeld

09-07-2018 17:26

Dhr. Sluijs


Zeer efficiƫnte service!
Hoewel geheel zonder direct contact met een medewerker, vind ik het systeem met de Rentomat toch heel klantvriendelijk. Vooral vanwege de ruime openingstijden die hierdoor ontstaan.

In de SMS die wordt verzonden bij het terugbrengen van de apparatuur, stond dat de hendel van het kluisje rechtsom moest worden gedraaid. Dit moet echter linksom zijn (om het kluisje te sluiten). Hierdoor was ik even in verwarring.

09-07-2018 15:24

Dhr. Jessimo Coeymans


Voor het eerst gehuurd bij Pixto. Was super geregeld allemaal. Makkelijke communicatie en duidelijk. Het ophalen uit de kluis was een Peace of cake. Hierbij ook allemaal zeer duidelijk gecommuniceerd.

De te huren spullen werden netjes geleverd in een koffer of etui. Staat van de spullen waren ook perfect. Netjes verzorgd en goed werkend.

Top dienst gaan we zeker vaker gebruik van maken.

Bedankt.

09-07-2018 14:41

Dhr. Peter Nolden


Ben zeer tevreden en blij dat jullie een Rentomat in Voorburg hebben, is voor mij in de buurt en heel handig om 's avonds te gebruiken.

Mvg Peter

08-07-2018 10:13

Dhr. Marcel Krijgsman


Marcel Krijgsman Photography

Makkelijk afhalen en retourneren. Ideaal om nogmaals te huren.

07-07-2018 14:39

Dhr. mosch


07-07-2018 13:51

Mevr. Maartje Hulzinga


Het huren van camera spullen is mij echt goed bevallen. Ik had een canon 5d mark 3 en een canon 24-105 lens. En de spullen zagen er super uit. Het spullen ophalen uit de Rentomaat. Is echt heel tof en werkt super goed. Geen enkele moeite gehad! Zeker aan te raden.

04-07-2018 10:48

Mevr. Astrid Willems


Astrid Willems

03-07-2018 15:10

Mevr. Stephanie Teuwsen


Top service, de producten zij makkelijk via de site te reserveren en het afhalen via de rentomat is super gemakkelijk. Ook na het inleveren staat de betaalde borg weer super snel op je rekening

03-07-2018 14:52

Dhr. Marcel Kouwenberg


Marcel Kouwenberg Foto en Drukwerk

Mooi systeem en kwaliteit materiaal ook het afhandelen met factuur en borg alles super snel geregeld.

03-07-2018 07:26

Dhr. Stefan Osnabrug


Een super service. Bestel procedure loopt erg soepel en het afhalen van de lens bij de Renomat is super. Ik ben blij met mijn eerste ervaring bij Pixto-F.

02-07-2018 18:11

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt pixto-f.eu gebruik van cookies. Ik ga akkoord