Verhuur van topklasse fotoapparatuur

Over Pixto-F

Wie zijn wij

Pixto-F verhuurt al bijna 10 jaar lang fotoapparuur en sinds enige tijd ook steeds meer video- en andere apparatuur. We zijn begonnen in het overgangstijdperk van analoog naar digitaal, een tijd waarin ook de internetfotowinkels hun intrede deden. Het hoogwaardig scannen van analoge film was onze eerste activiteit, maar door de snelle opmars van de digitale camera - zo'n grote ontwikkeling had niemand voorzien - was deze activiteit al snel niet meer rendabel. Verhuur van fotoapparatuur werd in die tijd nog weinig aangeboden, dus besloten we in het zuiden deze dienst aan te bieden. Al snel bleek echter dat de verhuurmarkt in het zuiden niet groot was, maar het fotografisch gebeuren vooral in Amsterdam geconcentreerd was. Dus werd de dienst uitgebreid met een bezorgservice naar Amsterdam. En passant kon dan ook nog op andere adressen worden bezorgd. Een nadeel van een bezorgservice is echter dat de klant thuis moet blijven. De meeste fotografen waren overdag aan het werk, vandaar dat onze eigen bezorgdienst - tot op de dag van vandaag - 's-avonds bezorgt. Het is overigens nu ook mogelijk om overdag via een pakketdienst te laten bezorgen. Om de service nog flexibeler te maken, ontwikkelden we het Rentomat® systeem, een systeem waarbij de klant bijna op elk gewenst moment apparatuur op een zeer eenvoudige wijze kan ophalen en terugbrengen. De Rentomat® werd geïntroduceerd in 2009 in een nieuwe onbemande winkel in Amsterdam en in onze vestiging in Nuenen. In 2013 is een onbemande winkel met het Rentomat® systeem in Voorburg geopend . Ondertussen was onze website hoog nodig aan vernieuwing toe en is deze in 2013 helemaal vernieuwd en voor een groot deel geautomatiseerd, zodat u snel, eenvoudig en zo gemakkelijk mogelijk een bestelling kunt plaatsen.

Zoals u ziet zijn we continue bezig om het huren voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Echter, helaas zijn inherent aan het verhuren van fotoapparatuur nogal wat risico's verbonden. Vandaar dat we helaas wel bepaalde procedures strikt moeten blijven volgen, we hopen dat u daar begrip voor heeft.

Het team van Pixto-F bestaat voornamelijk uit ZZP'ers. Hierdoor kunnen we een betrouwbare, hoogwaardige, flexibele en innovatieve dienst bieden tegen een scherpe prijs. Hoewel onze telefonische openingstijden beperkt zijn, weten onze klanten dat ze ook 's-avonds antwoord kunnen verwachten. 

 

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt pixto-f.eu gebruik van cookies. Ik ga akkoord