Verhuur van topklasse fotoapparatuur

Rentomat®

Rentomat®

De Rentomat® is een kluisjes systeem waarmee u binnen de huurperiode op elk gewenst moment tussen 7.00 en 23.00 uur apparatuur kunt ophalen en terugbrengen. De werking is bijzonder simpel, u krijgt toegang - nadat de huurovereenkomst door ons bevestigd - met uw eigen mobiele telefoon, een pasje is niet nodig. De huurtermijn loopt per blok van 24 uur, de starttijd kunt u zelf opgeven. Bijvoorbeeld van zaterdag 14.00 uur tot zondag 14.00 uur. U betaalt dan slechts 1 huurdag. U kunt van het Rentomat® systeem gebruik maken bij onze vestiging in Eindhoven.

Voordelen:

  • Bijzonder flexibel, (vrijwel) niet beperkt door winkeltijden, ook op zaterdag en zondag ophalen en terugbrengen mogelijk, vermijd daardoor files!
  • Geen wachttijd bij het ophalen en terugbrengen
  • Geen weekend tarief van toepassing
  • U hoeft niet thuis te blijven voor een koerier.

 

Hoe werkt het Rentomat® systeem?

Als u voor de deur staat van onze winkel of ons bedrijf belt u een toegangsnummer. De oproep wordt direct afgebroken, maar op basis van nummerherkenning wordt er een sms met een code verzonden naar uw mobiele telefoon. U stuurt nu een sms met deze code retour naar het toegangsnummer. De Rentomat® controleert  de door u verzonden code en als deze  correct is, wordt de deur ontgrendeld (u hoort een zoemtoon) en kunt u naar binnen. Direct daarna ontvangt u een tweede sms met kluisnummer en kluiscode. U kunt nu de kluisdeur openen en de apparatuur in ontvangst nemen en controleren op de inspectietafel. Om discussie omtrent geleverde / ontvangen apparatuur te voorkomen, worden continue video opnames gemaakt en bewaard. Op verzoek kunt u deze opnames inzien.

 

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt pixto-f.eu gebruik van cookies. Ik ga akkoord